שיתוף פעולה מיוחד בין אסף גרניט, אל על ופלאפל בריבוע
מנות פלאפל בטעמים מיוחדים הוגשו בטיסות אל על ביום העצמאות
בתפריט: פלאפל בריבוע', הטעם הקלאסי, 'פלאפל סבזי'- מבוסס על הסבזי הפרסי, ו'פלאפל נבלוסיה'- המבוסס על טעמי עמבה ובהרט
חברת אל על כבר 75 שנים מזוהה עם מדינת ישראל ועם הישראליות, וכידוע אין דבר יותר ישראלי ממנת פלאפל חמה!
לרגל יום העצמאות ה-75 של המדינה, מטוסי אל על התחדשו במנת דגל ייחודית בהסתמך על המאכל הכי ישראלי שיש. כחלק מפעילות 'מחניודה בריבוע', שף אל על, אסף גרניט, בנה תפריט מיוחד ליום העצמאות ה-75 בשיתוף רשת הפלאפל הגדולה בישראל
'פלאפל בריבוע'. במסגרת הפעילות הוגשו בטיסות נבחרות של אל על ביום העצמאות, שלוש מנות פלאפל שונות בטעמים ייחודיים המסמלים את ישראל ככור היתוך – 'פלאפל בריבוע', הטעם הקלאסי המוכר, 'פלאפל סבזי' – מבוסס על הסבזי הפרסי עם טעמי לימון
פרסי ועשבי תיבול, ו'פלאפל נבלוסיה' – המבוסס על טעמי עמבה ובהרט.
המנות הוגשו עם כלל התוספות שאי אפשר לאכול בלעדיהן מנת פלאפל – סלט קצוץ, חמוצים, טחינה לימון כבוש, טחינה ירוקה וצ'יפס, ולקינוח הוגש מלבי עם קולי סלק ופירות אדומים.
כדי להשלים את החוויה הישראלית במטוס הכי ישראלי שיש – קבינות המטוסים התקשטו בדגלי ישראל.
לאורך כל השנה מערכת הבידור במטוסים מתעדכנת בקלאסיקות ישראליות, ולרגל החג הרחיבה אל על את היצע התוכן הישראלי במטוסים, ביניהם הסרטים: 'סוף העולם שמאלה', 'ישמח חתני', 'בחורים טובים' ועוד.
חברת אל על מאחלת לכלל נוסעיה והציבור הישראלי – חג עצמאות שמח!
קרדיט צילום: דוברות אל על
קרדיט צילום אסף גרניט: תמי בר שי
כתיבת תגובה
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.