הסקוטית שקבלה מטוס פרטי ב-46 פאונד
קארון גריב מסקוטלנד זכתה בשבוע שעבר ליחס מפנק במיוחד בטיסה לכרתים.
קארון רכשה כרטיס במחיר של 46 פאונד וציפתה שהטיסה יחסית תהיה ריקה מנוסעים שכן רוב הנופשים שבים באותה עת לארצם. אך מה הופתעה שגילתה כשעלתה על מטוס המתאים ל-189 נוסעים כי היא הנוסעת היחידה.
הנוסעת המאושרת זכתה ליחס מפנק מצוות חברת הלואו קוסט הבריטית jet2. בשיחה עם "דיילי רקורד" אמרה קראון: "זו חוויה קסומה של פעם בחיים, זה באמת היה המטוס הפרטי שלי".
עוד אמרה קראון: "שאלתי בצ'ק אין כמה אנשים יטוסו והעובדת ביקשה ממני לנחש, אז ספרתי מ-10 למטה והתברר שיש רק שלושה נוסעים שנרשמו, תארו לכם כמה הופתעתי כשהגעתי לשער העלייה למטוס והצוות בירך אותי: "היי, את הנוסעת היחידה. יש לך מטוס פרטי משלך היום. נדהמתי, הקפטנית לורה ניגשה אליי ושוחחה איתי לפני ההמראה והייתי ביחסים של שמות פרטיים עם ויקטוריה, אשלי, טויה ודיאן (הדיילות) עוד לפני שהדלתות נסגרו".
הנוסעת המאושרת תיארה את חווית הטיסה ואמרה: "כשטסנו מעל מקומות מעניינים לורה אמרה במערכת הכריזה: 'היי קארון והבנות. אנחנו טסות עכשיו מעל קרואטיה, הביטו שמאלה". דובר חברת התעופה אמר: "היה לנו לעונג להעניק לקארון את שירות ה-VIP שלנו".
צילום: shutterstock.
כתיבת תגובה
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.