ט"ו באב בהמוציא

מסעדת השף 'המוציא' הירושלמית בכשרות המהודרת של בד"צ בית יוסף, עם תפריט ייחודי ומעניין לערב ט"ו באב.
המסעדה של אבי לוי מציגה גישה קולינרית אותנטית שונה בנוף המקומי, עם תפריט צפון אפריקאי המתבטא בטעמים, ניחוחות וצבעים עזים ומגוונים – תוך יצירת חוויה תרבותית שורשית הנשענת על מטבח אלג'ירי המסורתי בשילוב אלמנטים ירושלמים מקומיים.
וכעת, בט"ו באב הקרוב, מציג לוי מנת ספיישל:
צלעות טלה (180/200 גר') על הגריל, המוגשות על ריזוטו פריקה (חיטה מעושנת) בבישול איטי, יחד עם קונפי עגבניות מיובשות, שום, טימין ואורגנו שבושלו יחד בבישול איטי בטמפרטורה נמוכה.
כיאה לערב משמח, לסיום תוגש צלחת קינוחים, עם קינוחי הבית בעבודת יד של אמא מרים:
כדורי יויו במילוי שקדים, סיגר פיסטוק, שבקייה ועוגת סולת בסירופ ורדים.
כשרות: רבנות ירושלים, מהדרין בד"צ בית יוסף
כתובת: רחוב יפו 113 ירושלים
לפרטים והצעות לשת"פ: קובי סלע, קוביס תקשורת כהלכה 054-4402805
כתיבת תגובה
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.