טעים ומיוחד גם ב'בין המיצרים'
"המוציא" של שף אבי לוי נערכת עם ספיישל דגים
מסעדת השף 'המוציא' הירושלמית בכשרות המהודרת של בד"צ בית יוסף, נערכת לימי בין המצרים עם תפריט מעודכן ופרווה לתקופה בה מקפידים שלא לאכול בשרי, בשל האבל על חורבן הבית.
המסעד של אבי לוי מציגה גישה קולינרית אותנטית שונה בנוף המקומי, עם תפריט צפון אפריקאי המתבטא בטעמים, ניחוחות וצבעים עזים ומגוונים – תוך יצירת חוויה תרבותית שורשית הנשענת על מטבח אלג'ירי המסורתי בשילוב אלמנטים ירושלמים מקומיים.
המסעדה מושפעת מאופיו הרב גוני של השף אבי לוי ומחוויותיו האישיות – החל מילדותו בשכונת מוסררה הירושלמית, דרך תחנות שונות בחייו והשפעותיהן הקולינריות הייחודיות וכלה במסעותיו ברחבי העולם בחיפוש אחר השראות גסטרונומיות.
כאמור, בבין המצרים מוצעת ללקוחות המסעדה, רשימה מבטיחה ומכובדת של מנות דג טעימות, כמיטב המסורת והייחודיות של המטבחים האלג'יראי, הטוניסאי והמרוקאי:
- דגים בשרמולה – דג מטוגן ברוטב שרמולה אלג׳יראי
- סלמון אורפלי צלוי – זיתי קלמטה, בצל ירוק, עשבי תיבול ועגבניות שרי.
- חריימה סלמון – פילה סלמון ברוטב חריימה פיקנטי
- קציצות דגים – מוסר ים ברוטב פיקנטי, לימונים ושומר
- בולט – קציצות אלג׳יראיות ממולאות באורז, על רוטב עגבניות וכרוב צלוי
- ברבוניות מטוגנות – במרינדה של פלפלים ולימונים, כוסברה וסלט מרוקאי חריף.
- קבב דגים – בגריל. על טחינה, נענע וקרם עלים ירוק
- כשרות: רבנות ירושלים, מהדרין בד"צ בית יוסף
- כתובת: רחוב יפו 113 ירושלים
- לפרטים והצעות לשת"פ: קובי סלע, קוביס תקשורת כהלכה 054-4402805
כתיבת תגובה
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.