אתר התיירות המוביל לציבור החרדי והדתי
27 מרץ 2014 מאת שרית שינפלד

לקראת שבת: כתבת "טלחופש" ביקרה במטעמי השבת של מסעדת "אנטריקוט"

לקראת שבת יצאה כתבת "טלחופש", שפית מדופלמת בזכות עצמה, להתחקות אחר השירות החדש שמציעה מסעדת הבשרים היוקרתית והמובילה של ירושלים "אנטריקוט", במטעמי שבת מוכנים הכוללים את כל הבשרים, הדגים והסלטים מהתפריט הייחודי והעשיר של "אנטריקוט", בכשרות גלאט מהדרין הרב רובין.

"הגעתי בבוקר יום שישי, בשעה תשע, על מנת שלא לפספס שום פריט מהתפריט…", מספרת הכתבת. "מטעמי השבת ממוקמים באולם 'אלגנט' מבית 'אנטריקוט', הממוקם מתחת למסעדה בהר חוצבים. בפני הבאים מוצע מגוון רחב ביותר של סלטים, דגים וסוגי עופות ובשרים, ממולאים שונים, כמובן גם הפיתות המיוחדות של 'אנטריקוט', והכל בשפע עצום והמחיר… מפתיע לחלוטין, לא יקר בכלל.

"לאחר חוויית הקניה בלי לחץ ותורים ארוכים, עם השירות האדיב והמסור של 'אנטריקוט', הגעתי הבייתה והשבת, אח, השבת הייתה מיוחדת באמת! קודם כל לא הייתי צריכה לבשל ולהכין סלטים, מה שהיה עבורי פינוק אמיתי, שבת של מנוחה, רוגע ושלווה. אולם כל הזמן הייתי בחשש איך המאכלים, בכל אופן שבת משפחתית. וכאן ההפתעה עבורי הייתה מושלמת: האוכל טעים וערב בדיוק כפי שמציעה המסעדה כל ימות השבוע, והפעם היו גם תוספות משמחות של קובה ממולא בבשר, סיגרים ממולאים, בקיצור, נהנינו בשבת באופן מיוחד ואני ממליצה על כך לכל משפחה! קחו לכם מדי פעם פסק של זמן של רוגע ומנוחה, תישארו בבית ותרגישו יותר טוב מבית מלון עם אוכל ממסעדה כשרה והטובה ביותר".

 

 



כתיבת תגובה

החופשה שלי

להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.

שלח את התכניה במייל

שלח את התכניה במייל