אתר התיירות המוביל לציבור החרדי והדתי
26 נובמבר 2017 מאת אבי פרידמן

אוהל ענק לצ'ק אין יוקם בנתב"ג

רשות שדות התעופה פרסמה בשבוע שעבר מכרז להקמת אוהל בידוק ענקי שיוקם בטרמינל 3 ויסייע בבדיקות בשעות לחץ. הסיבה לפרסום המכרז היא העומס הרב הקיים בעמדות הבידוק בנמל והזמן הרב בו ממתינים בעמדות.

על פי תנאי המכרז שפרסמה הרשות האוהל שייבנה יהיה בשטח של 2,450 מטרים מוזג ומואר. בנוסף יוקמו שני שרוולים למעבר של מזוודות לתוך הטרמינל שיתמזגו עם המסוע הקיים כבר במתחם G ומתוך האוהל יוקם מעבר לאולם הטרמינל.

הרשות תקים את האוהל במגרש החניה 25 בצד המזרחי של טרמינל 3 בקומת הקרקע, וברשות מקווים שאוהל הבידוק כבר יהיה מוכן לחופשת הפסח.

ברשות מקווים שבתוך כמה שנים יוקם מבנה קבע שישרת את הנוסעים, עוד אומרים ברשות כי בעת הקמת הטרמינל מספר הנוסעים שעברו בנתב"ג בשנה עמד על כשבעה מיליון וחצי נוסעים מחצית ממספרם כיום ופתיחת עמדות הבידוק בטרמינל 1 לא הפחיתה את העומס בצורה משמעותית. בעוד שעל פי התחזית בשנת 2017 יעברו בנתב"ג כ-20 מיליון נוסעים !!!. דבר שהכריח את הרשות למצוא פתרונות לעומס הרב בשדה התעופה.



כתיבת תגובה

החופשה שלי

להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.

שלח את התכניה במייל
שלח את התכניה במייל