במקום החיידר ההיסטורי מלון יוקרתי במחנה יהודה

ירושלים בירת ישראל תצטייד בשנת 2021 במלון נוסף שיפתח בשכונת מחנה יהודה, המלון של רשת מלונות פתאל המקימה בעיר את המלון הרביעי שלה שיהיה עם 168 חדרים מתוכם 12 סוויטות, המלון ייבנה במתחם עץ חיים הסמוך לשוק, מתחם בו שכן במשך עשרות שנים תלמוד תורה עץ חיים ההיסטורי בבירה.
מתחם עץ חיים משתרע על שטח של שמונה דונמים וחצי והוא ישלב בנוסף גם מתחם של מסחר ומגורים ואף חצרות פנימיות בסגנון השטייטל הירושלמי.
המלון ייבנה בשני בניינים נפרדים המבנה המרכזי עם 144 חדרים, שטחי מסחר ובר על הגג, ומבנה נוסף, המוגדר כמבנה לשימור ובו יהיו 24 חדרים ושטחי ציבור- לובי, בר, מסעדה ומרפסת חיצונית. בנוסף יהיה במלון חניון תת קרקעי, חדר כושר ובריכת שחייה.
את המלון תכנן האדריכל Ian Bader(איאן ביידר) ממשרד אדריכלים אמריקאי "פיי קוב פריד ושות'" ביין היתר תכנן המשרד את מוזיאון הלובר בפריז.
בפתאל סבורים כי בנית המלון בלב העיר ובסמיכות לשוק ימשוך אליו קהל גדול של תיירים מחו"ל ואף תיירים רבים ישראלים.
עמיר בירם, מייסד ומנכ"ל קרן JTLV – "אומר: "אנו גאים להקים מלון ראשון מסוגו בשוק מחנה יהודה ושמחים על שיתוף הפעולה עם רשת פתאל בכלל ומותג NYX בפרט שמתאים מאוד לאופי המקום".
אסף פתאל, מנהל עסקי הרשת ופתיחת מלונות חדשים, מסר: "ירושלים נמצאת בתקופת שגשוג ופריחה תיירותית ואנו שמחים לקחת חלק בהתפתחות זו. מותג NYX, מותג הלייף סטייל של הרשת, טומן בחובו חוויה אחרת, צעירה ומגניבה, ואנו מצפים שיהיה גורם משיכה לקהל עיר הבירה ואף לקהלים חדשים שטרם מצאו את המקום לנפוש בו מתוך מגוון בתי המלון הקיימים היום בעיר. מיקום המלון בשוק מחנה יהודה יהיה גם הוא פקטור משמעותי למשיכת קהל ססגוני ומגוון שרוצה ליהנות מחוויה ירושלמית אותנטית בשלמותה- העבר והעתיד, הישן והחדש, והכל במרחק נגיעה".
צילום: יחצ
כתיבת תגובה
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.