ירושלים רוצים בילוי מושלם? קפצו לשערי צדק עם הילדים להפנינג החופש הענק

החופש הגדול מגיע לא רק לילדים הבריאים, בית החולים שערי צדק הקים לקראת החופש הגדול מתחם כיף והפנינג ענקי לטובת ילדי בית החולים וילדי ירושלים, במתחם הקימה הנהלת בית החולים, מתחם נינג'ה ישראל, בית חולים לדובים, פעילויות חינוכיות, פינות יצירה, סדנאות איפור, מתחם זהירות בדרכים, מופע חושים ייחודי, סדנאות תזונה ואורח חיים בריא ועוד.
לילדי ירושלים ימתינו במתחם הכיף של בית החולים שערי צדק:
• מתחם נינג'ה אתגרי – הסטפר, פרמידה, שיווי משקל, ומתקנים נוספים.
• בית חולים לדובים – ילדי ירושלים מוזמנים להביא את הדובים והבובות שלהם לטיפול רופאי על ידי מיטב הצוות הרפואי של שערי צדק.
• מתחם זהירות בדרכים – עם מכונית מתהפכת ופעילויות נוספות ללימוד זהירות בדרכים.
• מופע מיוחד של אומן החושים – מני הולנדר
• פינות יצירה ואיפור
• מופע של משטרת ישראל הכולל כלבנים וחבלנים
• מתחם תצוגה מיוחד של כוחות הביטחון
• מתחם אוכל
ואטרקציות רבות נוספות.
ההפנינג השנתי לילדי ירושלים של המרכז הרפואי שערי צדק מתקיים זו השנה השישית בשיתוף עמותת תקווה ומרפא ומהווה חיבור נוסף של שערי צדק לקהילה. מאז הוקם, שערי צדק הוא מוסד מרכזי בירושלים הקשור לתושביה בכל תחומי החיים.
ההפנינג השנתי בא לחזק את החיבור המיוחד של שערי צדק לתושבים, לחשוף את הילדים בצורה חיובית לשערי צדק, לצוותים הרפואיים ולתת להם כלים חינוכיים ובריאותיים לעתיד.
קרדיט צילום: שערי צדק
כתיבת תגובה
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.