אתר התיירות המוביל לציבור החרדי והדתי
21 פברואר 2016 מאת טלחופש

סלט כפר עם פטריות חמות

אין כמו הסלטים ברשת נאמן, וריקי נאמן ניאותה לבקשה שלנו והעניקה לנו מתכון לאחד הסלטים שמככבים אצלה, בסניף מלחה בירושלים.

"אני אוהבת את הסלט הזה במיוחד, שכן אפשר להגיש אותו חם או קר, הוא טעים אהוב, והכי חשוב קל להכנה. תהנו:"

חומרים להכנה:

בסיס הסלט:

מיקס עלי חסה

קוביות עגבנייה

קוביות מלפפון

רצועות פלפל.

ועליה פטריות חמות שהוקפצו במחבת קלות בשמן זית, בליווי קרוטונים, אגוזי חמניה, אגוזים ושקדים.

תיבול:

רבע כוס שמן זית

כף לימון

גבינת פטה מגורדת

אופן ההכנה:

מערבבים את הירקות החיים, מעליהם מגרדים את הגבינה, מפזרים את הפטריות החמות, הקרוטונים והאגוזים, את חומרי התיבול מערבבים ושופכים מעל הכל.



כתיבת תגובה

החופשה שלי

להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.

שלח את התכניה במייל

שלח את התכניה במייל