אתר התיירות המוביל לציבור החרדי והדתי
16 נובמבר 2017 מאת אבי פרידמן

עלייה משמעותית בכמות התיירים שהגיעו לישראל

עלייה נוספת בכניסת התיירים לישראל, כך עולה מנתונים של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.

בחודש שעבר נרשמה עלייה של 60 אחוזים !! בכמות התיירים שהגיעו לישראל בהשוואה לחודש המקביל אשתקד. על פי הנתונים בחודש זה נכנסו לישראל 463.9 אלף תיירים נכנסו, לעומת כ-290 אלף באוקטובר 2016.

מהדו"ח עולה כי הפולנים, הרומנים והסינים הציגו מצידם גידול של כ-60 אחוזים בביקורים בישראל.

על פי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מתוך כלל כניסות המבקרים לישראל בחודש אוקטובר 426 אלף היו תיירים, 88 אחוזים מהם הגיעו דרך נמלי האוויר. 38 אלף מבקרים הוגדרו כמבקרי יום בהם 16,600 כניסות של מבקרים בשיוט.

וכצפוי ארצות הברית היא ספקית התיירים הגדולה ביותר לישראל, וממנה באו 650 אלף תיירים לישראל. גידול של 22 אחוזים, בשנה האחרונה. גידול נוסף נרשם בתיירים מרוסיה צרפת גרמניה ואנגליה שסוגרת את הרשימה.

גורמים בענף התיירות טוענים כי הגדול בתיירות לישראל מושפעת בעיקר מהמצב הביטחוני הרגוע יחסית בימים אלה בישראל. עוד טוענים בענף כי מדיניות השמים הפתוחים של ראש הממשלה ושר התחבורה הגדילו משמעותית את כמות התיירים שמגיעה לישראל.

צילום: shutterstock.



כתיבת תגובה

החופשה שלי

להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.

שלח את התכניה במייל

שלח את התכניה במייל