אתר התיירות המוביל לציבור החרדי והדתי
25 ספטמבר 2016 מאת פרנק ציקי

שורת הקלות לטסים לאומן בראש השנה

לקראת הנסיעה של אלפי חסידי ואוהדי ברסלב לאומן שבאוקראינה לרגל ראש השנה, נערך שר הפנים אריה דרעי לסייע למבקשי שירות משרד הפנים באומן – כגון מאבדי דרכונים וכדומה.

לישיבת הכנה מיוחדת שהתקיימה באוקראינה, הגיע במיוחד מישראל עוזרו של השר דרעי, רובי שמש, בכדי לעמוד על הצרכים ושיפור השירות.

לאחר שיחה עם בכירים במשרד החוץ סיכם עימם השר דרעי, כי שגרירות ישראל בקייב תהיה פתוחה מצאת החג, 24 שעות ביממה, כדי להעניק שירות חידוש דרכונים למי שאיבד את דרכונו.

בנוסף סוכם, לרשות הנוסעים יעמדו שאטלים מיוחדים של משרד החוץ, שייקחו אותם ללא תשלום מאומן לשגרירות בקייב, לצורך חידוש הדרכונים.

מאבדי הדרכונים יגיעו לחדר המצב של משרד החוץ באומן כדי להירשם, שם תונפק רשימה שתועבר לשגרירות בקייב.

במשרד הפנים מבקשים להזכיר לציבור הנוסעים לאומן, כי מומלץ לכל נוסע לעשות צילום של הדרכון ולהניח אותו במקום שמור ולא סמוך לדרכון. כך, במקרה של איבוד הדרכון יוכל הנוסע להציג את הצילום ולחסוך פרוצדורה מיותרת ותחקירים מיוחדים.

כמו כן הורה השר דרעי על תגבור המוקד הטלפוני של רשות האוכלוסין, על מנת לתת שירות עבור שאלות ליוצאים לאומן.



כתיבת תגובה

החופשה שלי

להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.

שלח את התכניה במייל
שלח את התכניה במייל