כבדים טריים מוקפצים ברוטב טריאקי על פולנטה תירס טרי הגלידי בצל סגור וירוק
אז נכון, הלו, גם אני שמתי לב לשם הארוך של המנה, אבל אל תתווכחו עם השף אלי מנחם , השף של מסעדת רודריגז הבשרית הירושלמית, אחרי שתטעמו המחמאה שלכם תהיה ארוכה לא פחות. באחריות.
חומרים להכנה:
המתכון ל6 מנות:
ק"ג כבד טרי טרי מאוד חשוב
חצי ק"ג תירס גרגירים
2 בצל סגול
ורוטב טריאקי מוכן
אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לרבעים ואופים בתנור כ5 דקות 180 מעלות עם מעט שמן זית, מלח, ופלפל
את גרגירי התירס מבשלים כ10 דקות ואז טוחנים לקרם חלק, את הכבדים צולים ומקפיצים אותם עם רוטב הטריאקי במחבת.
להרכבת המנה מניחים כף של קרם התירס במרכז הצלחת ופותחים כמו חומוס במרכז,מניחים 5 או 6 כבדים מוקפצים ומעל מפזרים מגלידי הבצל סגול וירוק.
בתאבון מנה נהדרת בטעמים!!!
כתיבת תגובה
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.