אתר התיירות המוביל לציבור החרדי והדתי
25 יוני 2017 מאת מוטי שטיינמץ

לנפוש בתוך גלויה

"גרתי בתוך גלויה" – מסכמת בכנות ובהתרגשות תמר – "בנופים היפהפיים של גבול איטליה – שוויץ – אוסטריה, ליד העיר מינכן שמהווה נקודת מוצא של מאות אלפי מטיילים מכל רחבי העולם, וצפונית להרי האלפים הבוואריים. בהרים האלה, שופעי הירוק, האגמים בצבע טורקיז עמוק, המדרונות המושלגים למחצה והבתים המצוירים שכמו הונחו שם ביד של פסל-אמן.

הנוף שם הוא מהפנט. בכל פעם מחדש. אני זוכרת איך זה היה כשיצאנו מידי חופשה למקום אחר בהרים, ככה למדתי המון על המקום ועל האפשרויות לנפוש שם גם כמשפחה שומרת תורה ומצוות, להשיג מלונות ברמה גבוהה, אוכל כשר ורכב."

"בהמשך" – אומרת תמר – "פנו אליי יותר ויותר אנשים. חברים, מכרים, בני משפחה – ולא רק. אנשים רצו שאעזור להם להגשים את החלום, לשאוף את אוויר הפסגות הצלול והמיוחד, ולהעניק לעצמם את החופשה שהם כל כך זקוקים לה.

עם הזמן, בתור אחת שבקיאה באזור התיירות הזה, באתרי הנופש, העסקים השונים וגם בשפה של המקומיים, מצאתי את עצמי מפיקה יותר ויותר טיולים ונופשים למשפחות. זה מה שהוליד את הרעיון המהפכני של 'גו אנד ג'וי', פשוט להעניק לכם את היכולת וההזדמנות לצאת לחופשה אמיתית, ברמה הגבוהה בעולם ובכשרות למהדרין, באופן שיתאים לכם בצורה מושלמת.

וכשאני אומרת חבילת נופש, אני מתכוונת לזה שלכל משפחה ישנם צרכים מיוחדים משלה, בקשות אחרות, סדר יום אחר וסדרי עדיפויות שונים. כל אחד צריך לקבל את המגיע לו: ילדים ובני נוער בגילאים שונים, ואני לא שוכחת את ההורים! גם הם חייבים את הנופש שלהם, ואני איתם שם כל הזמן לוודא שהם מקבלי אותו במלואו. בשביל זה בדיוק אני שם. בונה, תופרת, מתאימה, משלבת ויוצרת לכל משפחה או קבוצה פסיפס מרהיב, מדויק והרמוני של חבילת נופש מקסימה ואיכותית.

אני בונה לוח טיולים מושקע וקפדני לכל משפחה באופן פרטני, אני רוצה שכל דקה תהיה מנוצלת וממוקסמת. אנשים לא יודעים – אבל אפשר לעשות כאן המון, וגם כשלא עושים כלום, עדיין אפשר לעשות המון. לנצל את הנוף, הרוגע, האוויר והשקט. לזה בדיוק אני מתכוונת. אני רוצה שכל אדם וכל משפחה שהיו כאן, יחזרו הביתה עם מטען נפשי אדיר שילווה אותם עוד המון המון זמן. אני רוצה שהם יצברו חוויות, ריגושים ושלווה פסטורלית עמוקה, כזאת שלא עוזבת אותך גם הרבה אחרי שהיא מסתיימת, תוך התחשבות בכל הפרמטרים.

למשל, אני מקפידה שהכל יהיה בכשרות למהדרין. שתקבלו מזון להכנת ארוחות מלאות וכשרות לאורך כל היום. לא של "בדיעבד", אלא מנות איכותיות. שתוכלו להתפלל במניין, שיהיה לכם בית כנסת צמוד עם ספר תורה, ששבת תיראה כמו שבת, ללא פשרות. לא בכשרות ולא באיכות. אני יודעת שזה אפשרי. אני הייתי שם, אני הגעתי מההרים האלה ואני רוצה שאת מה שאני קיבלתי – כל אחד יוכל לקבל! אני רוצה שלאורך כל היום תוכלו ליהנות מפירות וירקות טריים וממעדנים, אני רוצה שתרגישו ושתדעו שאיכות וכשרות הולכים ביחד".

את המונולוג המרגש הזה שמענו מתמר, שמאמינה בכל ליבה בנופש איכותי למשפחות שומרי-תורה ומצוות. חברת הנופש "גו אנד ג'וי" שבבעלותה, שינתה את כללי המשחק והנגישה את אתרי הנופש הייחודיים, האטרקציות השונות ואזורי הבילוי שבהרי טירול האוסטריים לציבור שומרי תורה ומצוות.

בעיירה SOLDEN, בגובה של 1,600 מטר מעל פני הים, כבר הוכנו בתי נופש מודרניים בסגנון אוסטרי והוסבו בצורה שתתאים לנופש עבור משפחות שומרי תורה ומצוות. המטבח כבר הוכשר על ידי משגיח כשרות מטעמנו, ואובזר באופן שלא יהיה חסר לכם שום דבר.

סמוך להגעתכם, הוא גם יתמלא בפירות וירקות, בשרים עופות ודגים, מוצרי חלב ומעדנים, וכל מה שאתם צריכים כדי להבריא את הגוף והנפש. גם חדרי שינה נעימים וביתיים ימתינו לכם לפי גודל הקבוצה.

ליישוב הגבוה אתם תגיעו באמצעות רכב שימתין לכם בשדה התעופה של מינכן, ואפילו את כרטיסי הטיסה לא תצטרכו להזמין. את הכל יעשו עבורכם הצוות המיומן של "גו אנד ג'וי".

האיזור הפסטורלי עשיר בפלגי מים, מפלים ונופים מהיפים בעולם, שיעניקו לכם תחושה של רוגע עמוק ושלווה קסומה. לא לחינם בחרנו במקום הזה: במרחק כמה דקות נסיעה תוכלו להגיע למקומות תצפית מרהיבים, מסלולים מדהימים ואטרקציות כגון רכבלים, פארקי שעשועים לילדים ומסלולי אופניים שלא תרצו לשכוח.

המטרה שלנו היא לתת לכם לחוש נופש איכותי, עם מדריך אישי שילווה אתכם, מבלי שתצטרכו לדאוג לשום דבר, כי הרי זה בדיוק מה שהנופש הזה יתן לכם: לנקות את הראש מהדאגות, לבלות בחיק המשפחה ובחיק הטבע, להתאחד עם עצמכם, ולצבור כוחות שילוו אתכם עוד זמן רב.

 



כתיבת תגובה

החופשה שלי

להוספת פריטים לתוכניה, לחץ על הסמל: המופיע לצד העסק.

שלח את התכניה במייל
שלח את התכניה במייל